Întrebări frecvente şi depanare

Opțiunile aplicației

Cum să studiezi în Canada ca student internațional și să obții reședința permanentă 🎓🇨🇦

Decideți activitatea care doriți să fie salvată în contul dvs. Puteți folosi Opțiuni privind activitatea pentru a alege ce tipuri de activitate sunt salvate în Contul dvs. Aceste setări se aplică pe toate telefoanele care sunt conectate la contul dvs.

Gestionați Setările Google

Puteți oricând să modificați aceste setări și să vedeți sau să ștergeți activitatea salvată. Activitatea care poate fi salvată Folosind Opțiunile privind activitatea, puteți decide dacă doriți să salvați următoarele tipuri de activități. Activitatea de pe web și din aplicații vă salvează căutările și alte activități din serviciile Google, pentru a face căutările mai rapide și a vă oferi experiențe personalizate în Căutarea Google, pe Google Maps și în alte produse Google. Mai puteți alege să salvați următoarele: istoricul și activitatea Chrome din site-uri, din aplicații și de pe dispozitive care folosesc serviciile Google; înregistrări audio din interacțiunile dvs.

opțiunile aplicației opțiuni binare ce este tos

Magazine din Istoricul YouTube: Istoricul căutărilor YouTube  pentru a crește viteza căutărilor viitoare și pentru a îmbunătăți recomandările. Istoricul vizionărilor YouTube , ca să găsiți mai ușor videoclipurile vizionate recent pe YouTube, să evitați recomandările pentru videoclipuri deja vizionate și să îmbunătățiți recomandările. Modificați ce activitate se salvează Puteți modifica aceste setări pentru a stabili majoritatea activităților care se salvează în contul dvs.

opțiunile aplicației care lucrează în opțiuni

Pe telefonul sau tableta Android, deschideți aplicația Setări a dispozitivului Google În partea de sus, atingeți Date și personalizare. Activați sau dezactivați Opțiuni privind activitatea.

Selectați dacă alți utilizatori vă pot trimite mesaje de e-mail Permiteți altor utilizatori să trimită e-mail în numele dvs. Selectați această opțiune pentru a permite altor utilizatori Dynamics să trimită mesaje de e-mail în numele dvs. Atenție: dacă selectați această opțiune, alți utilizatori pot trimite mesaje de e-mail în numele dvs.

Sfat: dacă folosiți aplicații sau produse Google pe telefon, este posibil să existe mai multe setări pe care le puteți modifica. Vedeți sau ștergeți activitatea Pe telefonul sau tableta Android, deschideți aplicația Setări a dispozitivului Google În partea de sus, atingeți Date și personalizare.

  • Bani pe internet fără investiții
  • Principal Afacere Opțiunile aplicației Android pentru Samsung Galaxy S 4 - manechine - Afacere Opțiunile aplicației Android pentru Samsung Galaxy S 4 - manechine - Afacere Cuprins: Înainte de a vă deplasa la Magazinul Google Play pe Galaxy S 4, vă ajută dacă aveți un sentiment al ceea ce căutați, astfel încât să nu cheltuiți mai mult decât ați intenționat.

Folosiți instrumentul pentru a vă vedea activitatea. Aflați cum puteți să ștergeți Istoricul locațiilor din Cronologie sau să ștergeți date din Activitatea mea.

Vă recomandăm să nu creați aplicații web noi și să migrați aplicațiile existente pe o platformă alternativă, cum ar fi Microsoft Power Apps. Înainte de a partaja o aplicație web Access, este recomandat să blocați aplicația web, astfel încât alte persoane să nu o poată edita. Blocarea unei aplicații web Access elimină meniul Setări din vizualizarea pentru browser a aplicației web.

Opțiunile aplicației este salvată activitatea Activitatea este salvată atunci când vă conectați la Contul Google de pe orice telefon.

Când este activată una dintre Opțiunile privind activitatea, este posibil ca Google să stocheze informații pe baza acelei setări.

Opțiunile aplicației Samsung Galaxy S8 nu apar - rezolvate

Notă: dacă folosiți mai multe conturi simultaneste posibil ca activitatea să fie salvată în contul prestabilit. Aflați mai multe despre informațiile pe care le colectăm și despre cum le folosim pentru a vă oferi servicii și mai bune.

  • Câștiguri btcon fără investiție 2022
  • Actualizați informațiile de bază în Contul Google.

Cum se șterge activitatea dvs. Când folosiți site-urile, aplicațiile și serviciile Google, o parte din activitatea dvs. Cea mai mare parte a datelor se păstrează până când le ștergeți manual sau setați intervale de timp pentru a vă șterge automat datele în Activitatea mea.

opțiunile aplicației acasă work valdagno

Este posibil ca unele date să expire mai devreme. Atunci când ștergeți datele, respectăm o politică pentru a le elimina în siguranță și complet din contul dvs. În primul rând, activitatea ștearsă este eliminată imediat din afișare și nu se mai folosește pentru a opțiunile aplicației personaliza experiența Google.

Opțiuni privind activitatea

Apoi, inițiem un proces care are rolul de a șterge în siguranță și în totalitate datele din sistemele noastre de stocare. Chiar și atunci când activitatea opțiunile aplicației ștearsă, unele date despre folosirea serviciilor Google pot fi păstrate pe întreaga perioadă a Contului Google.

În ecranul Start, faceți click pe. Dacă în ecranul Start nu aparefaceți click dreapta într-o zonă goală și apoi faceți click pe All Apps din bară. Faceţi click pe Brother Utilities.

De exemplu, după ce ștergeți o căutare din Activitatea mea, în contul dvs. Uneori păstrăm anumite informații pentru un interval mai lung de timp, pentru a satisface anumite nevoi ale companiei sau anumite cerințe legale.

  1. Хилвар не отреагировал на его вымученную веселость; наморщив лоб, он разглядывал сломанную ограду.
  2. Они собрали флот, перед которым дрогнуло бы воображение.
  3. Lucrați la salariu fix
  4. Вот .
  5. Других зданий в парке не было, а бешено спешащие Элвин и Хедрон отнюдь не выглядели как любители наслаждаться видами.
  6. Opțiuni privind activitatea

Atunci când ștergeți Contul Google, se elimină și o mare parte din aceste informații.